Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/14/migratsiina-sluzhba-zapustila-chat-bot-jakii-pidkazhe-jak-oformiti-biometrichnii-dokument.htm
новини, 14 березня 2019

Міграційна служба запустила чат-бот, який підкаже як оформити біометричний документ


Відтепер отримати консультацію з оформлення біометричних документів та скористатися офіційними електронними сервісами міграційної служби можливо в інтерактивному режимі – у популярних месенджерах Viber та Telegram - повідомляє УДМС України в Кіровоградській області.


Робота чат-бота полягає в тому, що він поставить особі кілька запитань щодо індивідуальних умов оформлення документа та поінформує, які саме документи потрібно мати із собою під час оформлення у міграційній службі або центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП). В інтерактивному режимі можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає ДМС – ID-картка, закордонний паспорт, а також посвідки на постійне та тимчасове проживання для іноземців та осіб без громадянства.


Особливістю роботи чат-боту є те, що за бажанням у месенджері можна отримувати повідомлення про кожен новий етап оформлення документа аж до моменту, коли документ прибуде до підрозділу для видачі.


Чат-бот – це вже 12-й електронний сервіс, створений міграційною службою з метою підвищення якості надання адміністративних послуг та зменшення корупційних ризиків у діяльності підрозділів міграційної служби.


Посилання на чат-боти розміщено на сторінці онлайн-сервісів на сайті ДМС (Viber, Telegram).



1316Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: