Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/05/na-kirovogradschini-zaminili-ponad-30-chleniv-ovk.htm
новини, 5 березня 2019

На Кіровоградщині замінили понад 30 членів ОВК


На Кіровоградщині у складі ОВК упродовж першого тижня роботи відбулося 38 замін у комісіях, у тому числі й у керівному складі. Найбільше замін здійснили кандидати на посаду Президента Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Віталій Скоцик, Олександр Мороз - повідомляє ОПОРА.


Як повідомляюють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області, станом на 4 березня найбільше замін відбулось у виборчих комісіях №103 (місто Олександрія) – 12 замін, у складі ОВК №100 (місто  Бобринець) – 10 замін, у виборчих комсіях №101 (смт. Голованівськ) та №102 (місто Знам’янка) – по 6 замін. Найменше замін відбулося в окрузі №99 (місто Кропивницький) – 4.


Також зміни відбулися у керівному складі окружних комісій. Зокрема, в ОВК №99 та ОВК №102 замінили голів комісій, а в ОВК №103 було змінено секретаря комісії.


На всіх округах членів ОВК замінював кандидат у Президенти Віталій Купрій, по чотири заміни зробили Валентин Наливайченко, Віталій Скоцик, Олександр Мороз.


«Нинішнього року ми спостерігаємо, що чимало кандидатів у Президенти подавали у склад ОВК представників із інших регіонів. На сьогодні більшість з них замінили на мешканців області. Іншою причиною може бути незадоволеність кандидатів роботою осіб, яких вони подали до складу ОВК. Оцінити вплив цих замін можна буде лише за результатами подальшої роботи виборчих комісій», – зазначила координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Кіровоградській області Зоя Лебідь.


Нагадаємо, в Кіровоградській області утворені 5 окружних виборчих комісій загальною чисельністю 175 осіб: три ОВК утворені в складі 35 осіб, а по одній ОВК у складі 36 та 34 осіб відповідно.


3865Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: