Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/02/rekonstruktsija-naberezhnoi-u-kropivnitskomu-hto-galmue-protses-.htm
новини, 2 березня 2019

Реконструкція Набережної у Кропивницькому: Хто гальмує процес?


Громадський діяч Артем Стрижаков проінспектував хід робіт над проектом реконструкції Набережної. Про це йдеться на сторінці діяча у мережі Фейсбук.


За словами Стрижакова, нині архітектори на чолі з Володимиром Раком  продовжують працювати над технічною документацією. На думку громадського діяча, команді проектантівбуло б набагато простіше і швидше працювати, якби було реальне сприяння міської влади.


«Архітекторам спасибі, практично на ентузіазмі продовжують працювати над розробкою технічної документації. За відповідями на наші запити до міськради розуміємо, що від влади немає ні сприяння, ні повноцінного фінансування», - зазначає Стрижаков і наводить цифри.


Виявляється, влада міста не може пояснити, куди поділися 4 млн. грн., закладені на проект з реконструкції Набережної в минулому році. У той же час робочу групу, створену за ініціативоюСтрижакова і покликану контролювати процес, - розпустили.


«Прозорість процесу міської влади не потрібна, як і сама Набережна - це очевидно. На противагу - приклад Тернополя. Молодь презентувала проект, прогресивний мер підтримав і місто отримало нову набережну за рік! Нашу реконструкцію потрібно, як мінімум, починати в цьому році. Люди вже втомилися від імітації владою роботи, всі хочуть бачити нову Набережну», - наголошує Стрижаков.


Нагадаємо, після перемоги проекту Муніципального бюро Стрижакова на конкурсі громадських проектів у Кропивницького з'явився шанс відродити обличчя міста – нашу Набережну. Торік архітектори почали розробку технічної документації і зараз продовжують над нею працювати. Міська влада ж повинна була подбати про повноцінне фінансування реконструкції, проте сьогодні містяни бачать зворотнє.


Фото зі сторінки Артема Стрижакова у Фейсбуці



                      

1817Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Юлія Котенко 3 березня 2019 18:31
0
Дуже хочеться, щоб у нас нарешті з'явилася сучасна і комфортна Набережна
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: