Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/21/zatverdzheno-zahodi-natsionalno-patriotichnogo-vihovannja-na-ninishnii-rik.htm
новини, 21 лютого 2019

Затверджено заходи національно-патріотичного виховання на нинішній рік


Сьогодні під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації. На раді, зокрема, було заслухано звіти про результати роботи у минулому році. Прозвітувала заступника начальника управління – начальника відділу фізичної культури, спорту та позашкільної освіти управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Уляна Соколенко, заступник голови Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Кіровоградській облдержадміністрації Олег Вєтров, заступник директора комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» Сергій Пугаков, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


Учасники засідання також розглянули та погодили план з реалізації проектів та проведення заходів національно-патріотичного виховання в області у нинішньому році. Зокрема, у березні заплановано поїздку-екскурсію до військової академії. У травні відбудеться кілька заходів - обласний вишкіл «Сила, честь та відвага», обласний патріотичний проект «Сила життя. Sport», обласний фестиваль нескореного духу «Легіонер», обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), у липні пройде обласний патріотичний табір «Скіфія». У жовтні відбудеться один із головних заходів національно-патріотичного виховання області – «Захисник Кіровоградщини».


Під час засідання координаційної ради перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко наголосив, що «Сокіл» («Джура») та «Захисник Кіровоградщини» є ефективними та надзвичайно популярними серед молоді. «Популярність їх полягає у тому, що саме формат гри дозволяє молоді отримувати нові знання та навички, формувати у них почуття гордості та любов до України», - відзначив Сергій Коваленко.


903Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: