Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/21/privatbank-restrukturizue-borgi-kropivnichan.htm
новини, 21 лютого 2019

ПриватБанк реструктуризує борги кропивничан


З 2018 року ПриватБанк почав проводити реструктуризацію проблемних кредитів. Так, у грудні минулого року ПриватБанк переглянув прострочену заборгованість жителям Кіровоградщини на загальну суму у майже 1 млн грн, а вже у січні нинішнього сума реструктуризації склала більше 3 млн грн.  - повідомлє Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області


ПриватБанк пропонує клієнтам, які мають проблемні кредити, звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку. Фізичні та юридичні особи можуть скористатися можливістю та погасити заборгованість за кредитними картками, за боргами по споживчому кредитуванню та  за кредитами для малого та середнього бізнесу. 


“ПриватБанк завжди йде назустріч своїм клієнтам, - розповідає Олександр Скорик, керівник Напрямку Кіровоградської філії ПриватБанку. - У разі наявності боргу, необхідно не гаяти час і звернутися до будь-якого нашого відділення або зв'язатися зі співробітниками банку за телефоном гарячої лінії 3700 та обговорити можливість реструктуризації. Наголошую, що реструктуризації підлягають і борги малого та середнього бізнесу, які виникли до 2016 року”. 


Реструктуризація - це перегляд простроченої заборгованості. Вона потрібна клієнтам, які тимчасово не можуть виконувати свої зобов'язання по кредиту (наприклад, через втрату роботи). При реструктуризації клієнт укладає угоду про нові умови погашення заборгованості (термін, відсоткова ставка і щомісячний платіж за кредитом). У рамках програми реструктуризації банк списує частину нарахованих штрафів, пені та комісій, чим створює найбільш комфортні умови для виконання клієнтом його боргових зобов'язань.

 

Не слід забувати, що при реструктуризації банк йде на деякі поступки клієнту і списує частину нарахованих штрафів, пені та комісій. При виконанні всіх умов реструктуризації проблемний клієнт виключається зі списку клієнтів, що мають обмеження в обслуговуванні у ПриватБанку. 


ПриватБанк бажає всім фінансового благополуччя!


875Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: