Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/20/u-novomirgorodi-vidbuvsja-konkurs-maljunku-mama-tato-na-roboti-.htm
новини, 20 лютого 2019

У Новомиргороді відбувся конкурс малюнку «Мама, тато на роботі»


«Мама, тато на роботі» – назва конкурсу малюнку, що проходив для учнів молодших класів Новомиргородського НВО № 2  ЗШ №2 у рамках Тижня профорієнтації за сприяння районної філії обласного центру зайнятості. 


Як повідомила В.Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості, на малюнках діти зображали професії не тільки професії батьків,  які працюють у різних сферах, а й  власні мрії. Серед малюнків можна було побачити розмаїття професій – будівельники, швачки, перукарі, поштарі, водії, пожежники, учителі, лікарі, моряки та інші.Компетентним журі обрано авторів найкращих малюнків, яких нагороджено дипломами та призами.


«Дорога до професії починається з мрії, а дитячий малюнок – це мрія. Створюючи малюнки, діти мали можливість не тільки розкрити свої таланти, а й розповісти про омріяну професію, з тим, щоб у майбутньому виважено визначити перспективи й оцінити можливості свого професійного вибору», - говорить провідний фахівець з питань зайнятості Вікторія Удовіцька.


У рамках Тижня профорієнтації охоплені були й учні старших класів та їх батьки, яким презентовано веб-базовану платформу для профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа». Зазначалося, що такий он-лайн сервіс створений аби наблизити профорієнтаційні безкоштовні послуги служби зайнятості до всіх, хто планує свій професійний шлях. Це допоможе молоді краще зрозуміти себе та зробити свідомий вибір майбутньої професійної діяльності. Користувач платформи має змогу пройти тестування з будь-яких електронних носіїв, якщо є доступ до мережі Інтернет та отримати кваліфіковану консультацію та поради щодо вибору професії чи сфери професійної діяльності.



2366Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: