Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/20/kropivnitski-patrulni-spilno-z-pratsivnikami-ukrtransbezpeki-vijavili-velicheznii-peregruz-.htm
новини, 20 лютого 2019

Кропивницькі патрульні спільно з працівниками Укртрансбезпеки виявили величезний "перегруз"


Майже рекордне перевищення допустимої фактичної маси вантажу транспортного засобу виявили кропивницькі патрульні спільно з працівниками Укртрансбезпеки - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області


Нас давно вже не здивувати поганим дорожнім покриттям на дорогах Кіровоградщини. У цьому прикрому факті ми завжди звинувачуємо посадовців, але забуваємо, що найбільшу шкоду автодорогам створюють саме несумлінні водії.


Цими днями інспектори управління патрульної поліції в Кіровоградській області спільно з працівниками Управління Укртрансбезпеки області зупинили вантажний автомобіль. Подія сталася в місці здійснення габаритно-вагового контролю на автодорозі М-12 (Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка).


Під час перевірки інспектори встановили, що водій перевозив вантаж, фактична маса якого перевищувала допустиму у понад 22,5 тони.


За скоєне правопорушення патрульні винесли водію постанову за ст.132-1 КУпАП. За перевезення вантажу понад допустимі обмеження автодорогою загального користування працівники Укртрансбезпеки зобов’язали перевізника сплатити до бюджету понад 8700 євро.


Чи подумали водій та його роботодавець про інших керманичів перед поїздкою – залишиться питанням.


Завжди дотримуйтесь правил та поважайте інших учасників дорожнього руху


1596Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: