Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/19/ditlahi-z-kirovogradschini-aktivno-znaiomljatsja-z-pravilami-bezpeki-zhittedijalnosti-foto-.htm
новини, 19 лютого 2019

Дітлахи з Кіровоградщини активно знайомляться з правилами безпеки життєдіяльності (ФОТО)


У Кіровоградській області тривають просвітницькі заходи серед дітей дошкільного та шкільного віку. Рятувальники щодня навідуються у школи та садочки, проводячи для вихованців садочків гру-змагання «Безпечна мандрівка», а для школяриків – акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Зокрема малеча з Новгородки, Гайворона та Добровеличківки, напевне, вже добре знає правила безпеки життєдіяльності. Адже вогнеборці з місцевих пожежно-рятувальних підрозділів постарались, щоб діти засвоїли важливі знання.


Для цього застосовували прийоми, підлаштовані під особливості світосприйняття вікової групи дітей. Маленьким дітям важливіше вдосталь погратись, проте з користю – під час рухливих чи дидактичних ігор вони встигли запам’ятати правила поведінки у різних обставинах.


З дітьми більш старшого віку можна вже розмовляти «по-дорослому», тому для них рятувальники завжди готують більш насичену програму, яка поєднує серйозні просвітницькі бесіди та різноманітні конкурси чи змагання. 


                     



934Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: