Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/18/u-tsentri-zainjatosti-vidbulosja-chergove-zasidannja-klubu-uspishna-zhinka-.htm
новини, 18 лютого 2019

У центрі зайнятості відбулося чергове засідання клубу «Успішна жінка»


У Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбулося чергове засідання клубу «Успішна жінка». До його проведення запрошено заступника начальника управління-начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду в області Оксану Пухарь.


«Про переваги легального працевлаштування, зв’язок між страховим стажем, заробітною платою та сплатою єдиного соціального внеску, що є важливими чинниками, та впливають на призначення та розмір майбутньої пенсії ми поговоримо сьогодні під час засідання», - повідомила О. Пухарь.



Як повідомив А. Красіон, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, учасниць заняття було ознайомлено з веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України, реєстрація на якому здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису або отримання коду доступу безпосередньо у відділенні Пенсійного фонду. Зазначалося, що використання даного сервісу дає можливість створювати онлайн-запити на отримання документів, замовляти індивідуальні відомості про застраховану особу, коригувати, у разі потреби, особисті дані.


Тож, отримавши корисну інформацію, слухачі усвідомили важливість та переваги легальної зайнятості, яка, в свою чергу, є гарантією соціального захисту у майбутньому.


1070Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: