Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/18/na-kirovogradschini-pravoohorontsi-proveli-taktiko-spetsialni-navchannja-iz-zabezpechennja-publichnoi-bezpeki-ta-porjadku-foto-.htm
новини, 18 лютого 2019

На Кіровоградщині правоохоронці провели тактико-спеціальні навчання із забезпечення публічної безпеки та порядку (ФОТО)


За дорученням керівництва Національної поліції та МВС України, учасники навчань відпрацьовували організацію взаємодії та координації дій правоохоронців під час виборчого процесу і проведення масових заходів, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


«Такі навчання спрямовані на налагодження чіткої взаємодії та комунікації між усіма підрозділами в умовах, що ускладнюють оперативну обстановку. Ми маємо бути готовими до виникнення будь-яких ситуацій, аби належним чином забезпечити правопорядок, у тому числі і під час виборчого процесу», - зауважив заступник керівника поліції області Олексій Ніколаєв.


На базі ситуаційного центру ГУНП в області представники правоохоронних відомств розгорнули роботу штабу, який координував дії учасників навчань.


До проведення тренувань у рамках виконання ввідних завдань було залучено поліцейських – зокрема представників роти поліції особливого призначення, патрульної поліції, поліції діалогу, кінологічної та вибухотехнічної служб, Кропивницького відділу, роти «Святослав», а також рятувальників та нацгвардійців. 


За кількома умовними сценаріями правоохоронці відпрацювали алгоритм спільних дій під час ситуацій, пов’язаних із виборчим процесом:


- у випадку отримання повідомлення про замінування приміщення виборчої дільниці для голосування на чергових виборах Президента України; 


- у разі проведення громадянами незапланованого мітингу біля приміщення дільничної виборчої комісії та виявлення його учасниками агресії у бік поліцейських;


- під час виникнення задимлення у приміщенні однієї з виборчих дільниць.


Крім того, учасники навчань відпрацювали порядок дій щодо припинення правопорушень, які можуть виникати під час проведення футбольного матчу.


                  



913Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: