Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/18/kirovogradschinoju-krokue-aktsija-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-foto-.htm
новини, 18 лютого 2019

Кіровоградщиною крокує акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» (ФОТО)


Як тільки трохи поліпшилась погода та з’явилась можливість провести просвітницькі заходи з дітьми не лише у приміщенні, але й на свіжому повітрі, рятувальники Кіровоградщини постарались охопити акцією «Запобігти. Врятувати. Допомогти» якомога більше дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема, впродовж останніх кількох днів мали змогу взяти участь у цікавому заході діти з Бобринецького, Долинського, Олександрівського та Вільшанського районів.


Відповідно до віку дітей,  фахівці Служби порятунку добрали навчально-розважальну програму та постарались у ігровій формі навчити дітей жити безпечно й змістовно.


Якщо мова йшла про дошкільнят, вогнеборці залучали елемент казки та сюрпризу, поєднували рухливі ігри та давали можливість виявити кмітливість.


Діти шкільного віку цікавляться вже більш «дорослими» речами, тому рятувальники пояснювали особливості своєї роботи, розповідали про влаштування пожежно-рятувальної техніки і оснащення, але не завантажували надмірно інформацією. Діти є дітьми, тому завжди хочуть гратись і вогнеборці дозволили побавитись їм у «рятувальників», приміряти бойовий одяг, протигаз тощо.


Як показує багаторічний досвід проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», саме така форма роботи з дітьми є цікавою для них та дає змогу отримати нові враження у поєднанні з важливими знаннями про життя і його цінність.



                  


1277Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: