Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/15/za-dobu-do-politsii-kirovogradschini-nadiishlo-4-povidomlennja-pro-podii-pov-jazani-z-viborchim-protsesom.htm
новини, 15 лютого 2019

За добу до поліції Кіровоградщини надійшло 4 повідомлення про події, пов’язані з виборчим процесом


За цими повідомленнями поліцейські проводять перевірку для встановлення наявності чи відсутності складу правопорушення. Загалом із початку передвиборної кампанії (з 31 грудня 2018 року) по 15 лютого 2019 року до органів поліції області надійшло 61 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства - повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області .


 У результаті вжитих заходів за 27 фактами було складено 32 протоколи про адміністративне правопорушення, які направлено до районних судів для прийняття рішення (6 – закрито).


За одним із фактів Маловисківським відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 160 (підкуп виборця) Кримінального кодексу України, триває розслідування.


Продовжується проведення перевірки за 21 повідомленням, ще за 12 фактами в ході перевірки не встановлено наявності складу адміністративного правопорушення.


Нагадаємо, у поліції Кіровоградщини відбулася координаційна нарада з обговорення питань забезпечення законності та прозорості виборчого процесу.





975Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: