Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/15/u-viiskovih-komisariatah-kirovogradskoi-oblasti-provedeno-zanjattja-z-pidleglimi.htm
новини, 15 лютого 2019

У військових комісаріатах Кіровоградської області проведено заняття з підлеглими


Нещодавно в рамках профілактичної роботи у військових комісаріатах Кіровоградської області проведено заняття з підлеглим особовим складом щодо недопущення вчинення правопорушень корисливої спрямованості.


Під час заходу до учасників довели випадки корупційних правопорушень, які виявлено у Збройних Силах України з початку 2019 року. А після цього тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Кіровоградського обласного військового комісаріату підполковник Роман Юзвенко провів профілактичну бесіду з особовим складом зазначеного військового комісаріату та Кропивницьких міського та районного військових комісаріатів - повідомляє Кіровоградський обласний військовий комісаріат.


Поруч із цим, міру адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення корупційних діянь та про наслідки, які можуть мати місце в разі вчинення таких правопорушень особовий склад поінформував офіцер-інспектор відділення військової служби правопорядку міста Кропивницького молодший лейтенант Місак Саркісян.


Зазначені заходи містять системний характер та регулярно проводяться у військових комісаріатах.


          

1421Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: