Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/15/rjatuvalniki-zaklikali-kontroljuvati-riven-bezpeki-vlasnih-osel.htm
новини, 15 лютого 2019

Рятувальники закликали контролювати рівень безпеки власних осель


Зазичай, основною причиною виникнення займань є нехтування людьми елементарними правилами пожежної безпеки. Паління у ліжку, перевантаження або несправність електромережі та побутових приладів, а також залишені сірники чи інші вогненебезпечні предмети у місцях, легкодоступних для дітей, – фактори, що часто призводять до пожеж у помешканнях - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області .


Тож 14 лютого, аби навчити людей безпечно обігрівати власні домоволодіння, працівники Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у с. Первозванівка Кропивницького району. Під час заходу рятувальники наполегливо наголошували на необхідності дотримуватись правил пожежної безпеки під час опалювального сезону. Фахівці Служби порятунку навідалися до самотніх літніх людей, неблагополучних сімей, адже за статистикою, саме ця категорія населення найчастіше стає жертвою вогняної стихії. Головним завданням рейдової групи була перевірка умов облаштування печей, грубок, огляд оселі на предмет порушень правил пожежної безпеки та надання рекомендацій господарям щодо усунення виявлених недоліків. На кінець розмови рятувальники роздали листівки застережливого  характеру.


Пам’ятайте, що необережність у поводженні з вогнем, свідоме порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті – це впевнений крок до біди.

 

   &*ft3      


782Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: