Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/15/na-kirovogradschini-sbu-vikrila-na-habari-odnogo-iz-kerivnikiv-pidrozdilu-natsionalnoi-gvardii-foto-video-.htm
новини, 15 лютого 2019

На Кіровоградщині СБУ викрила на хабарі одного із керівників підрозділу Національної гвардії (ФОТО ВІДЕО)



Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі заступника начальника відділу кадрів однієї із військових частин Національної гвардії, що дислокується на території Кіровоградської області - повідомляє прес-центр СБ України


Оперативники спецслужби встановили, що майор вимагав від місцевого жителя тисячу доларів США. 


За вказану суму зловмисник обіцяв вирішити питання щодо укладання контракту з чоловіком на проходження військової служби. 




  Правоохоронці затримали посадовця біля військової частини після отримання всієї суми неправомірної вигоди. Вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. 


Заходи з викриття протиправних дій посадовця Нацгвардії проводились спільно з ДБР під процесуальним керівництвом військової прокуратури.  







1177Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: