Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/15/do-dnja-geroiv-nebesnoi-sotni-u-kropivnitskomu-pokazhut-film-vse-palae-.htm
новини, 15 лютого 2019

До Дня Героїв Небесної Сотні у Кропивницькому покажуть фільм «Все палає»

           


У віторок, 19 лютого 2019 року о 10:00 у відділі мистецтв  ОУНБ ім. Д. Чижевського відбудеться перегляд українського документального фільму “Все палає”. Стрічка знята Олександром Течинським, Олексієм Солодуновим та Дмитром Стойковим і розповідає про події на Майдані у Києві взимку 2013–2014 років– повідомляє Катерина Лісняк, відділ мистецтв.


Фільм увійшов у лонг-лист номінантів наЄвропейський кіноприз 2015року у категорії «Найкращий документальний фільм». Світова прем'єра відбулася у 2014 року в секції «Молодіжне кіно» на фестивалі DOK Leipzig у Німеччині, де «Все палає» був визнаний найкращим східноєвропейським документальним фільмом.


Українська прем'єра відбулася на міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA в рамках конкурсної програми DOCU/LIFE 2015 року.


Режисер Олександр Течинський, за першою своєю професією медик, прийшов у кіно з фотожурналістики. Фільм “Все палає” це, певною мірою, кінодокумент того часу.​​


Перегляд фільму приурочений до Дня героїв Небесної сотні, його глядачами стануть учні Кропивницького медичного коледжу.

                       


фото - Gazeta.ua

1527Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: