Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/14/para-iz-kropivnitskogo-osvidchilas-odin-odnomu-v-kohanni-pislja-10-ti-rokiv-podruzhnogo-zhittja.htm
новини, 14 лютого 2019

Пара із Кропивницького освідчилась один одному в коханні після 10-ти років подружнього життя


Наталія і Сергій Білопольські сьогодні, 14 лютого, урочисто відсвяткували ювілейну річницю весілля. Пара разом прожила 10 років і виховує двох синів – Івана та Олега.


Урочистості відбулися в Кропивницькому міському відділі ДРАЦС. Про це повідомив заступник начальника обласного управління юстиції з питань державної реєстрації Олег Потьомкін, який особисто привітав подружжя зі святом.


«Наш із чоловіком секрет щасливої родини полягає в тому, що ми з Сергієм навчилися знаходити компроміси й чути один одного. І сьогодні вирішили на власному досвіді пересвідчитися, які неймовірні емоції можна отримати, одружившись повторно. Раджу всім парам обирати такий оригінальний спосіб святкування річниці сімейного життя», – поділилася враженнями Наталія Білопольська.


Зі свого боку Олег Потьомкін додав, що замовити обряд ювілейного весілля може не тільки особисто пара, яка планує святкувати річницю, а й її родичі або друзі.


«Для цього потрібно звернутися у відділ ДРАЦС за місцем проживання. До того ж, якщо є бажання, ми з командою залюбки організуємо і виїзну церемонію. А ті закохані, які ще не встигли зареєструвати стосунки, мають чудову можливість публічно освідчитися один одному в коханні під час заручин», – додав посадовець.


Нагадаємо: у День закоханих відділи ДРАЦС у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам'янці працюватимуть до 24:00. У всіх інших районних центрах - до 20:00. Робочий день було продовжено в рамках акції, ініційованої Мін’юстом, «Кохання поза часом». 


1067Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: