Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/14/doshkilnjata-z-kirovogradschini-vidminno-zasvoili-pravila-bezpeki-zhittedijalnosti.htm
новини, 14 лютого 2019

Дошкільнята з Кіровоградщини відмінно засвоїли правила безпеки життєдіяльності


Як відомо, найкращий метод передачі дошкільнятам важливих знань та навичок – гра. Зважаючи на це, фахівці Управління ДСНС в області проводять різноманітні навчально-розважальні заходи для малечі саме в ігровій формі. Сценарії розробляються таким чином, щоб діти без зусиль, із задоволенням навчились правильній поведінці в різних життєвих ситуаціях - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 13 лютого рятувальники смт Смоліне провели для вихованців дошкільного навчального закладу №1 «Теремок» гру-змагання, під час якої діти засвоїли найголовніші правила безпеки життєдіяльності: не можна бавитись з вогнем та іншими небезпечними предметами, заборонено чіпати підозрілі речі, які побачив на вулиці чи деінде, якщо виникає небезпечна ситуація – клич на допомогу дорослих або телефонуй до Служби порятунку на номер «101».


Діти під час гри-змагання дізнались, як працюють рятувальники, мали змогу приміряти бойовий одяг та протигаз, відгадували загадки, грались у рухливі та дидактичні ігри по темі безпеки життєдіяльності. Крім того, активну участь у заході брали і вихователі.


Слід сподіватись, що завдяки грі, яку провели рятувальники для вихованців, у підсвідомості малечі будуть закладені важливі знання, які допоможуть правильно діяти у тих чи інших обставинах.


                        


1208Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: