Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/14/atmosferu-spravzhnogo-irlandskogo-pabu-ta-premium-propozitsii-proponujut-kropivnichanam-berrymor-pub-ta-privatbank.htm
новини, 14 лютого 2019

Атмосферу справжнього ірландського пабу та преміум-пропозиції пропонують кропивничанам “Berrymor Pub” та ПриватБанк


Відчути себе справжнім європейцем віднедавна стало можливим і у Кропивницькому. В центрі міста, по вул. Тараса Карпи, 72  у новому закладі “Berrymor Pub” (“Беррімор”) пропонують атмосферу автентичного ірландського пабу та найсучасніші можливості cashless-розрахунків, включаючи чайові - повідомляє Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області.


Вишукані страви, натуральні інгредієнти, хороші елітні напої,  хоспер-меню, любов в кожній подачі і повага до кожного клієнта - так можна коротко описати “Berrymor Pub”. Головним для цього закладу є комфорт гостей у всьому: від інтер'єру, продуманого до дрібниць,  до преміум-обслуговування - заклад долучився до  Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP.  Власники преміальних карток ПриватБанку отримають тут знижки до 5%.


Віднедавна клієнтам пабу стала доступна і широко поширена світова практика оплати чайових карткою. Завдяки сервісу ПриватБанку тут можна залишити безготівкову подяку офіціантам за високий рівень сервісу.



“Сплатити банківською карткою за меню і залишити на чай офіціантові дуже просто, - пояснює Олена Стоян, керівник напрямку “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Спочатку, як зазвичай,  на терміналі слід ввести суму основного платежу. Термінал потім сам запропонує додати чайові. Якщо клієнт має бажання подякувати за сервіс, то він самостійно вводить суму, або може  збільшити чи зменшити традиційні 10% від суми чеку. По завершенні операції клієнт отримує чек, у якому окремо вказано суми як оплати, так і чайових. Офіціант же отримує суму чайових на особисту банківську карту офіціанта”. 


Скористатися послугою "Чайові cashless" ПриватБанку у Кропивницькому вже можна і у ресторанах "Орлине гніздо", "Максим", "Адмірал".


Модним закладам – модне рішення!


     


2083Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: