Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/u-kropivnitskomu-sformuvali-sklad-gromadskoi-radi-pri-golovnomu-upravlinni-derzhavnoi-fiskalnoi-sluzhbi-oblasti.htm
новини, 13 лютого 2019

У Кропивницькому сформували склад громадської ради при Головному управлінні Державної фіскальної служби області


Наприкінці минулого тижня пройшли установчі збори для формування складу громадської ради, під час яких було сформовано громадську раду при Головному управлінні Державної фіскальної служби у Кіровоградській області. До її складу увійшли представники 20 громадських організацій, які демонструють активну громадську позицію та зацікавлені у підтримці постійного діалогу між громадськістю та Державною фіскальною службою. 


Після закінчення установчих зборів відбулося й перше засідання Ради. Її головою шляхом рейтингового голосування обрано Ігоря Волкова (голова ради територіального відділення Асоціації платників податків в Кіровоградській області). Заступників голови обрали одразу трьох – Олександра Гавриленко (уповноважений представник Кіровоградської обласної громадської організації «Комітет сприяння розвитку інформаційного суспільства»), Тетяну Моспанову (виконавчий директор Асоціації місцевих жінок-підприємниць та Валентина Шмідта (член ради ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПЕРЕВЕСЛО»).


Членами дорадчого органу обговорено пропозиції щодо формування Положення про громадську раду при ГУ ДФС у Кіровоградській області, питань, які будуть розглядатися на наступному засіданні громадської ради, а також план роботи Громадської ради у другому кварталі 2019 року. 


Крім питань, які стосуються діяльності Громадської ради, на першому засіданні також обговорювалися питання декларування громадянами доходів, отриманих у 2018 році та стан дотримання антикорупційного законодавства в системі органів ДФС.


Характерною ознакою заходу став безпосередній прямий діалог учасників, який виразився у значній кількості запитань з боку представників громадських організацій та ґрунтовно наданих відповідях доповідачів. 


Оголошуючи рішення, прийняті під час першого засідання, Ігор Волков подякував за надані йому повноваження голови та наголосив на тому, що тільки завдяки злагодженим зусиллям громадськості та держави можна знайти конструктивні та оптимальні шляхи вирішення питань у податковій та митній сферах, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.



931Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: