Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/u-kropivnitskomu-prezentuvali-on-lain-platformu-dlja-zahistu-pidpriemtsiv-kirovogradschini.htm
новини, 13 лютого 2019

У Кропивницькому презентували он-лайн платформу для захисту підприємців Кіровоградщини



Сьогодні, 13 лютого, у ресторані «Зірка» відбулася прес-конференція «Безкоштовна юридична допомога на відстані одного кліку», у ході якої голова громадської організації «Юридична клініка для малого та середнього бізнесу» Максим Березкін презентував нову соціальну он-лайн платформу, спрямована на захист підприємців Кіровоградщини від тиску правоохоронних та контролюючих органів - повідомляє "Кіровоград24".



«Я би розділив мету створення юридичної клініки на два напрямки. Перший - це підтримка підприємництва для тих, хто на сьогоднішній день не може собі дозволити штат юристів. Другий - це популяризація інтелектуального волонтерства», - розповів Максим Березкін.



Юридична клініка для малого та середнього бізнесу - це неприбуткова громадська організація, основна мета якої надання безоплатної юридичної допомоги у сфері цивільного, господарського, трудового, податкового, земельного та кримінального права.



  Для того, щоб скористатися допомогою юридичної клініки необхідно: заповнити анкету, поставити питання, що потребує роз’яснення адвоката. Після отримання відповіді, підприємець або закриває питання, або робить необхідні уточнення в адвокатів-волонтерів.



«Проект створено для того, щоб простий підприємець зміг 24/7 отримати безкоштовну якісну юридичну допомогу абсолютно безкоштовно», - зазначив Березкін.



Наразі у юридичній клініці на волонтерських засадах працюють 5 професійних юристів, які контролюють роботу студентів юридичних факультетів, які, власне, і відповідають на питання підприємців.



Сайт юридичної клініки: www.lawmsb.com.ua



       

1302Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: