Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/sinoptik-rozpovila-jakoju-bude-pogoda-na-den-zakohanih.htm
новини, 13 лютого 2019

Синоптик розповіла, якою буде погода на День закоханих


Вночі 14 лютого в Україні температура повітря знизиться, особливо в північних та східних областях, вдень очікується відлига.


Про це у Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко, пише "Українська правда". 


"Четвер буде термічно неоднорідним. Найближчої ночі на Сході, а також на Сумщині та Чернігівщині, температура повітря знизиться до -4-8 градусів, в більшості областей вона становитиме 1-6 градусів морозу, на Заході від 2 тепла до 2 морозу", – пише вона.


За даними синоптика, вдень у четвер буде відлига, близько нуля, у Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях 0-3 градуси морозу. На Півдні очікується +1+4 градуси.


"Атмосферний фронт принесе в західні, північні області, а також на Вінниччину та Одещину опади. Йтимуть дощ та мокрий сніг, залежно від температури повітря", – повідомляє Діденко.


За словами синоптика, на Заході переважатиме дощ, на решті території істотних опадів не буде і навіть світитиме сонце.


"При наближенні температури повітря до нуля чи нижче – міцнішатиме ожеледиця, обережно!", – нагадує Діденко.


"У Києві 14-го лютого закохані й звичайні громадяни шукатимуть один одного посеред хмарної погоди, місцями літатиме невеликий мокрий сніг, на дорогах та тротуарах буде слизько", – попереджає синоптик.


Вночі в столиці очікується -3-6 градусів, вдень близько нуля.


"15 лютого, на Стрітення, в Україні переважатиме суха та відносно тепла погода, лише на Сході трохи поморозить", – зазначає Діденко.


1269Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: