Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/rjatuvalniki-spilno-z-mistsevoju-vladoju-svitlovodska-provodjat-reidi-foto-.htm
новини, 13 лютого 2019

Рятувальники спільно з місцевою владою Світловодська проводять рейди (ФОТО)


Попередження випадків пожеж та загибелі й травмування на них людей – одне із першочергових завдань Служби порятунку. Тому впродовж усього року триває роз’яснювальна робота серед населення, яку проводять рятувальники у кожном районі області, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


12 лютого працівники пожежно-рятувальної служби та представники місцевої влади провели профілактичні відпрацювання у житлових масивах міста Світловодськ. Фахівці районного підрозділу Управління ДСНС в області поспілкувалися з мешканцями міста та наголосили, що у період опалювального сезону зростає ризик виникнення пожеж, найпоширенішіми причинами яких є людська недбалість, неуважність та нехтування найпростішими правилами пожежної безпеки. Тому бажаючи обігріти домівку чи приготувати їжу, необхідно постійно пам’ятати про безпеку. Зокрема перевіряти цілісність димарів, печей і груб, адже через тріщини у них іскри можуть потрапити на домашні речі та перекриття будинку. Розпалені печі не можна залишати без нагляду. Не варто залишати ввімкненими на ніч й електричні обігрівачі та тепловентилятори, оскільки це може спричинити коротке замкнення у мережі та пожежу. Під час проведення роз’яснювальної роботи торкнулись і ще одного дуже важливого питання – дорослі повинні постійно дбати про безпеку своїх дітей, оскільки вони є найбільш вразливими перед небезпекою. Для більш ґрунтовного вивчення правил пожежної безпеки рятувальники залишили мешканцям районного центру застережні листівки.


          



707Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: