Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/rjatuvalniki-kirovogradschini-zmagalis-na-chempionati-dsns-ukraini-z-girovogo-sportu-foto-.htm
новини, 13 лютого 2019

Рятувальники Кіровоградщини змагались на Чемпіонаті ДСНС України з гирьового спорту (ФОТО)


12 лютого в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся Чемпіонат ДСНС України з гирьового спорту, участь у якому взяли 24 команди майже з усіх територіальних підрозділів Служби порятунку України - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Кіровоградщину представили 5 спортсменів-рятувальників: Поперечний Олександр (м. Кропивницький), Юхимець Олександр, Пустовіт Анатолій та Бедрик Володимир (смт Голованівськ), Фінке Сергій (м. Бобринець).


Змагання проводились згідно з діючими правилами, учасники мали змогу проявити себе у двох вправах: поштовх і ривок.


За підсумками змагань у загальнокомандному заліку першість здобули гирьовики Національного університету цивільного захисту України, друге – У ДСНС України у Волинській області, а третє місце посіла команда Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності.


Наші спортсмени натомість відзначились в особистих виступах. Так, в особистому заліку «золото» у ваговій категорії до 85 кг здобув наш спортсмен-рятувальник Сергій Фінке, а «срібло» у ваговій категорії до 95 кг – Пустовіт Анатолій.


Як зазначив представник команди У ДСНС в області Ігор Турецький, боротьба була професійною, запеклою, суперники – гідні. Тому можна відзначити, що 6-те загальнокомандне місце, яке посіла наша команда серед 24-х команд-учасниць, є досить добрим результатом та поштовхом надалі тренуватись із подвійними зусиллями.


Вітаємо наших спортсменів та бажаємо переможних звершень і успіхів у службі!


                

1650Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: