Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/protjagom-dobi-do-politsii-kirovogradschini-nadiishlo-tri-povidomlennja-pro-mozhlivi-porushennja-viborchogo-zakonodavstva.htm
новини, 13 лютого 2019

Протягом доби до поліції Кіровоградщини надійшло три повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства


Загалом, станом на 12 лютого 2019 року до органів поліції області надійшло 54 повідомлення про події, пов’язані з виборчим процесом.


У результаті вжитих заходів за 26 фактами поліцейські склали 31 протокол про адміністративне правопорушення (5 – закрито за рішенням суду).


Зокрема, за ст. 212-13 КУпАП «Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск». 


За 12 фактами в ході перевірки не встановлено наявності складу адміністративного правопорушення, ще за 15 повідомленнями перевірка триває.


Нагадаємо, у поліції Кіровоградщини учасники міжвідомчої наради обговорили питання співпраці у передвиборчий період, повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


985Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: