Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/na-kirovogradschini-politseiski-rozpochali-kriminalne-provadzhennja-za-faktom-zvernennja-schodo-mozhlivogo-porushennja-viborchogo-zakonodavstva.htm
новини, 13 лютого 2019

На Кіровоградщині поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом звернення щодо можливого порушення виборчого законодавства


Повідомлення до Маловисківського відділу поліції надійшло від місцевого жителя. Громадянин повідомив про те, що йому двічі телефонувала невідома особа, яка пропонувала грошову винагороду за агітаційну роботу та голосування на користь одного з кандидатів, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 160 «Підкуп виборця, учасника референдуму» Кримінального кодексу України. 


За такі дії законом передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян чи виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на той самий строк.



857Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: