Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/bezrobitni-novgorodkivschini-diznavalis-pro-perevagi-legalnoi-zainjatosti.htm
новини, 13 лютого 2019

Безробітні Новгородківщини дізнавались про переваги легальної зайнятості


У час змін та реформ актуалізується завдання Державної служби зайнятості щодо інформування населення з питань законодавства. Ефективним інструментом цього напряму діяльності є проведення спільних заходів із соціальними партнерами. Завданнями цих заходів є роз’яснення питань чинного законодавства, інформування про зміни та новації у соціальній сфері - повідомляє Інна Чала, провідний фахівець з питань зайнятості Новгородківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


З огляду на те, що основна маса населення району – сільські мешканці, які не завжди мають доступ до оперативної інформації, яка стосується законодавства та змін в ньому, в Новгородківській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості систематично проводятьсяспільні семінари із соціальними партнерами.


Нещодавно у Новгородківській районній філії обласного центру зайнятості відбувся профконсультаційний семінар «Легальна зайнятість», проведений спільно з представниками Пенсійного фонду України.


Наталія Панасюк, завідувач Новгородківського сектору обслуговування громадянДолинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області, розповіла присутнім про новації пенсійної реформи, а саме, про можливість добровільно сплачувати страхові внески до Пенсійного фонду України для зарахування страхового стажу.


Учасники семінару проявили зацікавленість до розглянутих питань, уточнювали та обговорювали почуту інформацію.




979Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: