Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/13/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-bezkoshtovno-vivchitis-na-buhgaltera-u-dnipri.htm
новини, 13 лютого 2019

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на бухгалтера у Дніпрі


Офісний службовець (бухгалтерія) – найбільш популярна та високооплачувана професія економічного профілю.


Жодна фінансова установа не може існувати без чіткого обліку документації. Упорядковані документи – це запорука вдалого бізнесу. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних – це фахівець, що виконує цю вкрай важливу роботу.Якщо Вам подобається рахувати, в тебе гнучкий розум та ти вмієш працювати на совість, професія обліковця – саме для тебе!


На базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних25 лютого розпочинається навчання за даною професією, термін навчання – 8,5 місяців - повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Навчаючись у центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, Ви маєте можливість не лише отримати теоретичні знання з професії, а й застосувати їх на практиці.


Повідомляємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, тобто безкоштовно.


Принагідно зауважимо, що наразі актуальними на Кіровоградщині є 32 вакансії для бухгалтерів.


Якщо вас зацікавила можливість здобути зазначену професію,за більш детальною інформацією звертайтеся до служби зайнятості за місцем Вашого проживання.



832Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: