Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/12/v-znam-jantsi-drugii-rjatuvalniki-navchali-shkoljariv-pravilam-bezpeki-zhittja-foto-.htm
новини, 12 лютого 2019

В Знам’янці Другій рятувальники навчали школярів правилам безпеки життя (ФОТО)


Дбаючи про безпеку маленьких жителів Кіровоградщини, рятувальники добирають цікаві саме для дитячої аудиторії форми роботи. Одним із таких способів спілкування з учнями та дошкільнятами є залучення їх до участі у громадській акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». 11 лютого з пізнавальною акцією завітали працівники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка до учнів загальноосвітньої школи №7, що у селищі Знам’янка Друга, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Рятувальники продемонстрували учням роботу чергового відділення під час ліквідації умовної пожежі та рятування потерпілого із задимленої будівлі. Діти ознайомилися зі спеціальним оснащенням, яке рятувальники застосовують під час ліквідації наслідків аварій, пожеж, нещасних випадків на воді та інших невідкладних робіт. Звичайно, не обійшлось без рухливих конкурсів, які теж дають певне уявлення про роботу рятувальників, знайомлять з рятувальним спорядженням. Дехто вперше потримав пожежний рукав та спробував влучити ним у ціль. Юні учасники змагались також у вправності під час одягання протигазу та бойового одягу. 


У процесі спілкування з учнями селищної школи рятувальники нагадали їм правила безпеки та роздали листівки з тематики безпеки життєдіяльності. 


Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» вкотре довела, що бійці ДСНС вміють не лише ліквідовувати надзвичайні події, а й дарувати дітям знання безпеки разом зі святковим настроєм. Впевнені, що проведення таких заходів з питань безпеки життєдіяльності серед дошкільнят та школярів допоможе уникнути трагедій і зберегти дитячі життя.


                  &ft8


1144Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: