Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/12/ukraintsjam-prognozujut-do-12-sm-snigu.htm
новини, 12 лютого 2019

Українцям прогнозують до 12 см снігу


У вівторок у 8 областях України прогнозують до 12 сантиметрів приросту снігового покриво, опади пройдуть переважно у вигляді мокрого снігу, через погіршення погодних умов синоптики оголосили жовтий І рівень небезпечності, повідомляє "Українська правда". 


Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій посилаючись на прогнози Українського гідрометцентру.


Синоптики прогнозують, що 12 лютого вночі у Чернівецькій області, вдень у Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській та Полтавській областях значні опади, переважно у вигляді мокрого снігу.


Очікується приріст снігового покриву 6-12 см, налипання мокрого снігу, синоптики також оголосили І рівень небезпечності, жовтий.


У Київській області у вівторок також очікують значні опади переважно у вигляді мокрого снігу з приростом снігового покриву 7-10 см.


Повідомляється, що по Києву та області вранці місцями туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, окремі пориви 15-18 м/с.


Крім того у вівторок, через опади та сніготанення, на річках Закарпаття очікуються підйоми рівнів води на 0,3-1,0 м над поточними рівнями. Негативних наслідків від підйому рівня води не очікується.


Також 12 лютого, внаслідок снігопаду, у горах Львівської області та внаслідок снігопадів і хуртовини, у високогір'ї та горах Закарпатської області очікується значна сніголавинна небезпека 3 рівня.


1170Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: