Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/12/u-kropivnitskomu-dvoe-cholovikiv-vkrali-u-prodavchini-mobilnii-telefon.htm
новини, 12 лютого 2019

У Кропивницькому двоє чоловіків вкрали у продавчині мобільний телефон


 

Спільна робота між структурними підрозділами Національної поліції України завжди давала хороші результати. Так сталося і цими вихідними. Під час спільного патрулювання інспекторів патрульної поліції та поліції охорони надійшло повідомлення, що двоє невідомих чоловіків відкрито заволоділи телефоном продавщиці. Подія сталася в приміщенні магазину близько 15-ї години на вулиці Шевченка, що у Кропивницькому - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Менше ніж за 10 хвилин на вулиці Велика Перспективна за наявними прикметами ймовірних зловмисників поліцейські виявили та зупинили двох осіб. В останню мить перед зустріччю з охоронцями правопорядку один з них спробував позбутися електронного пристрою та кинув його у сніг. Але свідчення потерпілої, очевидців та відео з камер спостереження не лишили жодних сумнівів у їхній причетності до скоєного.


Імовірними нападниками виявились 35-ти та 36-річний кропивничани, один з яких раніше вже притягався до кримінальної відповідальності.


Скоєне містить ознаки грабежу (ч.1 ст.186 ККУ) та передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.


Інший приклад продуктивної співпраці підрозділів трапився в суботу близько 18-ї години на території Ковалівського парку. Поліцейські отримали повідомлення, що двоє громадян, своєю поведінкою викликають підозру.


На місці події інспектори виявили 19-ти та 21-річного мешканців Кропивницького. При поверхневій перевірці поліцейські виявили в них 10 пакетиків з речовиною, схожою на наркотичну. Молодики визнали незаконне походження їхнього вмісту.


За незаконне зберігання наркотичних речовин (ч.1 ст.309 ККУ) передбачено максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

      

1037Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: