Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/12/rjatuvalniki-dopomogli-svitlovodskim-doshkilnjatam-zasvoili-pravila-bezpechnogo-zhittja-foto-.htm
новини, 12 лютого 2019

Рятувальники допомогли світловодським дошкільнятам засвоїли правила безпечного життя (ФОТО)


11 лютого працівники 17-ї ДПРЧ У ДСНС України у Кіровоградській області завітали до дітей старших груп дошкільного навчального закладу № 7 м. Світловодськ - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградської бласті. 


Працівники Служби порятунку в формі гри-змагання навчали малечу правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Подорожували діти на символічному пожежному автомобілі, «проїжджаючи» спеціальні навчальні зупинки. Так, на «Навчальній» – кожен бажаючий вчився одягати бойовий одяг. На зупинці «Пожежна безпека» діти пограли в дидактичну гру «Вибери потрібне». Під час мандрівки навчалися діти і безпеці у побуті – більшість побутових речей їм чіпати ще зарано, тому рятувальники пропонували діставати з «чарівної скриньки»знайомі усім предмети, а діти вирішували, безпечними вони є чи ні.


На завершення мандрівки рятувальники побажали дітям бути уважними та обережними, аби слова «вогонь» та «пожежа» траплялися лише на таких ігрових майданчиках.


            

953Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: