Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/11/zhiteli-ustinivki-otrimali-poradi-jak-efektivno-zahischati-svii-dim-vid-pozhezh-foto-.htm
новини, 11 лютого 2019

Жителі Устинівки отримали поради, як ефективно захищати свій дім від пожеж (ФОТО)


Свідомі громадяни намагаються дотримуватися правил пожежної безпеки постійно, адже від цього залежить їхній добробут, життя та здоров’я. Проте дехто нехтує власною безпекою. Тому рятувальники систематично нагадують жителям Кіровоградщини про необхідність відповідального ставлення до свого життя і здоров’я, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


11 лютого роз’яснювальна робота проводилася серед мешканців селища Устинівка. Працівники районного сектора Управління ДСНС в області нагадали жителям райцентру про те, що бути обережним у поводженні з вогнем вкрай важливо. При користуванні пічним та газовим опаленням необхідно перевіряти тягу та слідкувати за станом вентиляції. Не менш важливо пересвідчитись у справності електромережі власного помешкання, уникати її перевантаження. Ні в якому разі не можна залишати увімкнені електроприлади без нагляду або доручати нагляд за ними дітям. Нагадали рятувальники і про трагічні наслідки паління в ліжку та відсутності батьківського нагляду за малолітніми дітьми. Окремо фахівці пожежно-рятувальної служби акцентували увагу співрозмовників на безпеці підлітків та закликали батьків систематично нагадувати дітям те, що дотримання правил пожежної безпеки життєво важливо. Скориставшись нагодою, учасники рейду нагадали місцевому населенню також правила поведінки на водоймах, а наостанок вручили застережні листівки із правилами безпеки.


      



816Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: