Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/11/zhinka-pereselenka-znaishla-u-kropivnitskomu-visokooplachuvanu-robotu.htm
новини, 11 лютого 2019

Жінка-переселенка знайшла у Кропивницькому високооплачувану роботу


Показовим прикладом працевлаштування внутрішньо переміщених осіб на Кіровоградщині є історія пані Ольги, яка через збройний конфлікт на території Луганської області також змушена була переїхати і обрала для себе м. Кропивницький.


Після переїзду жінка одразу ж почала шукати для себе роботу та звернулась за допомогою у сприянні в працевлаштуванні до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості. Маючи певний досвід роботи на посаді менеджера, вона шукала роботу саме у цій сфері.


Звернувшись до центру зайнятості, жінка отримала повний спектр послуг. Під час одного з прийомів Ольгу зацікавила посада «Менеджер (управитель)» у регіональному представництві «КІМАКР АЕМ ЛТД» − організація займається проведенням відеоспостереження та створенням штучного інтелекту.


Як повідомила Владислава Рашевська, заступник начальника відділу організації працевлаштування населення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Узгодивши з роботодавцем кандидатуру працівника, фахівець з працевлаштування видав направлення на роботу. Під час співбесіди спеціальних вимог до кандидата роботодавець не ставив, але шукав людину відповідальну, організовану, пунктуальну, та з високим рівнем навичок роботи з персональним комп’ютером. Усім вищезгаданим вимогам роботодавця пані Ольга відповідала, тому відразу отримала постійне місце роботи.


У підсумку співпраці задоволені залишилися всі: і безробітна, яка працевлаштувалася на підходящу для неї вакансію, що пришвидшить процес її адаптації до нового місця проживання, і роботодавець, який знайшов собі працівника.


734Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: