Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/11/u-novoarhangelsku-pograbuvali-budinok-mistsevogo-zhitelja-foto-.htm
новини, 11 лютого 2019

У Новоархангельську пограбували будинок місцевого жителя (ФОТО)


На Кіровоградщині поліцейські затримали трьох жителів сусідньої області за підозрою у крадіжці.


До Новоархангельського відділення поліції надійшло повідомлення мешканця одного з сіл про те, що невідомі особи викрали гроші з його будинку.


За інформацією правоохоронців, дві жінки та чоловік заволоділи металевим сейфом, в якому знаходилися 16 тисяч гривень, документи та банківська картка, після чого на автомобілі зникли з місця події. 



«У результаті вжитих заходів поліцейські розшукали осіб на території сусіднього району. Злодіями виявилися жителі іншої області, віком від 31 до 34 років. Їх було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру. Викрадені речі правоохоронці вилучили», -  розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Новоархангельського відділення поліції Андрій Лахтюк.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.


Особам загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі, повідомляє Новоархангельське відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області.


1003Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: