Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/11/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-muzichno-literaturnii-rekviem-nebo-maidanu-.htm
новини, 11 лютого 2019

У Кропивницькому відбудеться : музично-літературний реквієм «Небо Майдану»


20 лютого 2019 року о 14.00 у залі гуманітарних наук в обласній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбудеться загальноміський захід: музично-літературний реквієм «Небо Майдану», присвячений героїці Революції Гідності і Дню Героїв Небесної Сотні.


На захід запрошені учасники Майдану, відомі місцеві поети і барди. В програмі – мистецькі виступи учнів загальноосвітніх шкіл міста. Музично –літературний реквієм має на меті вшанування учасників Майдану, увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні та виховання юних патріотів як справжніх захисників нашої Вітчизни.


В рамках заходу буде представлена міні-виставка робіт вихованців історико-технічного стендового моделювання Станції юних техніків та тематична книжкова виставка бібліотеки «Небесна Сотня у вирій полетіла».


Організатори – комунальний заклад «Станція юних техніків Кіровоградської міської ради», міський координаційний сектор національно-патріотичного виховання дітей і молоді та комунальний заклад «Обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського» – запрошують учнівську молодь та педагогічних працівників закладів освіти міста на захід, який відбудеться в обласній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


Вхід – вільний.


922Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: