Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/11/politsija-perevirjae-19-povidomlen-pro-mozhlivi-porushennja-viborchogo-zakonodavstva.htm
новини, 11 лютого 2019

Поліція перевіряє 19 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства


Загалом із початку проведення передвиборчої агітації до органів та підрозділів поліції області надійшло 51 повідомлення про події, пов’язані з виборчим процесом. 


Нині за 24 фактами, що були зафіксовані в обласному центрі, Знам’янському, Світловодському, Новоукраїнському, Новомиргородському та Кропивницькому районах, складено 29 протоколів про адміністративне правопорушення. 


Із загальної кількості повідомлень за 8 фактами в ході перевірки не встановлено наявності складу адміністративного правопорушення, за ще 19 фактами продовжується проведення перевірки.


До місцевих судів для прийняття рішення направлено 25 протоколів, із числа яких 5 закрито у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.


Нагадаємо, у Кропивницькому поліцейські спільно з представниками громадськості та експертами КМЄС обговорили вжиття спільних заходів, спрямованих на недопущення та припинення можливих порушень, пов’язаних із виборчим процесом, повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


805Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: