Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/11/pidrozdili-kriminalnoi-politsii-kirovogradschini-pidbili-pidsumki-roboti-za-minulii-rik.htm
новини, 11 лютого 2019

Підрозділи кримінальної поліції Кіровоградщини підбили підсумки роботи за минулий рік


У Головному управлінні Нацполіції в Кіровоградській області відбулася розширена оперативна нарада за участі керівника відомства Романа Козьякова, його заступника Андрія Бензара, керівництва та працівників управління карного розшуку, кримінального блоку територіальних підрозділів - повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Упродовж засідання присутні розглянули результати роботи з протидії злочинності у минулому році, розкриття та розслідування тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, злочинів майнової спрямованості.


Так, завдяки вжитим заходам у 2018 році поліцейськими розкрито 60 убивств, 42 розбої, 165 грабежів, 163 шахрайства, понад 90 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами та більше 3,5 тисяч крадіжок.


 Викрито понад 190 осіб, яким повідомлено підозру у скоєнні правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом зброї, боєприпасів та вибухівки.


Наприкінці наради поліцейські обговорили проблемні питання у діяльності кримінального блоку та визначили низку заходів, спрямованих на покращання якості роботи.




873Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: