Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/11/na-kirovogradschini-pravoohorontsi-pripinili-dijalnist-pidpilnoi-azs.htm
новини, 11 лютого 2019

На Кіровоградщині правоохоронці припинили діяльність підпільної АЗС


Працівники Олександрівського відділення поліції за процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури викрили у вчиненні кримінального правопорушення 46-річного жителя селища Олександрівка - повідомляє Олександрівський відділ Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області.


У ході розслідування було встановлено, що чоловікналагодив діяльність ізоптової та роздрібної торгівлі нафтопродуктами на території приватного домоволодіння, розташованого у зоні житлової забудови. Своїми діями громадянин поставив під загрозу життя та здоров’я власної родини та мешканців сусідніх будинків.


Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання особи було виявлено та вилучено близько 2 тонн нафтопродуктів, ємності для їх зберігання та автозаправне обладнання.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 273 (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах) Кримінального кодексу України, триває.


Особі загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.




747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: