Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/11/-vazhlivii-kozhen-prezentuvav-svoju-programu-na-kirovogradschini.htm
новини, 11 лютого 2019

«Важливий кожен» презентував свою програму на Кіровоградщині


Економічний розвиток, соціальна справедливість та сильні громади – головні пріоритети громадсько-політичного об’єднання «Важливий кожен». Соціальна платформа об’єднала лідерів громадських організацій, профспілок, експертів. Вони створили програму соціально-економічних реформ: «Важливий кожен: програма дій», яка була презентована громадськості Кропивницького.


«Мета громадсько-політичного руху – ознайомити українців зі своїми ідеями аби їх реалізувати. Ми хочемо щоб більше людей ознайомились з Програмою, доповнювали її своїми ідеями. І тоді нам буде легше добиватися її реалізації, адже можновладці будуть знати, що до створення цієї Програми долучилися не тільки провідні експерти, але дуже багато людей в усіх куточках України. Тим самим депутатам і чиновникам доведеться її приймати, що і приведе до поліпшення життя людей», – зазначив координатор громадсько-політичного руху «Важливий кожен» Михайло Ромась.


Презентована у Києві редакція програми громадсько-політичного руху – вже друга. Перша з’явилася у 2015-му році. Необхідність підготувати оновлений документ стала актуальною після того, як пропозиції щодо необхідних реформ з попереднього, були частково чи повністю реалізовані законодавчою та виконавчою владою.


DSC 0050


«Ми створили рух «Важливий кожен» для того, щоб люди найманої праці могли донести свою позицію щодо реформ у державі представникам влади на всіх рівнях. А головне – створити ефективну платформу для комунікації та взаємодії між різними інститутами громадянського суспільства», – підкреслив голова Вільної профспілки освіти та науки України Володимир Фундовний.


Документ, який містить експертні рекомендації щодо реформування країни у різних соціально-важливих напрямках, буде презентовано в багатьох містах країни в рамках всеукраїнського туру. Нагадаємо, «Важливий кожен: програма дій» 11 січня була презентована у Києві провідними експертами.



1407Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: