Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/07/kropivnitska-svoboda-uviishla-v-sojuz-z-opozitsiinim-blokom.htm
новини, 7 лютого 2019

Кропивницька «Свобода» увійшла в союз з Опозиційним блоком


Як вже повідомляв сайт «Кіроовград24»  сьогодні відбувається чергове засідання сесії міської ради міста Кропивницького.


Депутати розглянули ряд питань, в тому числі взяли до відома звіти та продовжили повноваження голів постійних «транспортної» Михайла Бєжана (УКРОП) та «земельної» Олександра Шамардіна (Рідне місто) комісій ради. Проте аналогічний звіт та продовження повноважень голови «бюджетної» комісії Ігоря Волкова (Блок Петра Порошенка «Солідарність») не було підтримано (20 голосів «за» при необхідних 22).


Після перерви головуючий на засідання міський голова Андрій Райкович поставив на голосування питання про припинення повноважень представника пропрезидентської фракції на посаді голови комісії. Це рішення набрало необхідну більшість 23 голоси «за».


Відповідно до результатів голосування в повному складі за зняття Волкова проголосували депутати від ВО «Свобода та Опозиційного блоку». Як зазначає в коментарі сайту «Кіровоград24», один з депутатів міської ради: "Представників «Свободи» просто «купили» і тепер майже у всіх голосуваннях вони підтримують колишніх регіоналів з опоблоку. Це легко перевірити подивившись на стенограми засідань міськради».


Також в наступному голосуванні «Свобода» знову спільно з опозиційним блоком в повному складі підтримала на посаду голови «бюджетної» комісії колишнього депутата від партії регіонів Олега Краснокутського (24 голоси «за»). 


1670Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Микола Правда 7 лютого 2019 16:08
0
Колишній регіонал Волков прокинувся. Перед тим, як парафінити Свободу, нехай згадає, як він постачав тітушок на анитимайдан.
Відповісти
Дмитро 7 лютого 2019 22:32
0
Якесь брехливе видання. Подивився поіменне голосування на сайті міської ради. Свобода за Краснокутського не голосувала, зате за зняття Волкова проголосувало 3 порошенківця на чолі з Райковичем. Мабуть у Свободи дійсно рейтинги ростуть якщо таку відверту брехню про них почали писати
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: