Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/05/radutskii-jarinich-tse-fahovii-likar-i-deputat-jakii-ne-zaimaetsja-populizmom-video-.htm
новини, 5 лютого 2019

Радуцький: Яриніч – це фаховий лікар і депутат, який не займається популізмом (ВІДЕО)



Як стало відомо сьогодні, 5 лютого Окружний адміністративний суд Києва тимчасово заборонив Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я.


З цього приводу в ефірі телеканалу NEWSONE висловив свою думку президент медичного центру «Борис» Михайло Радуцький. Клініка «Борис» є однією з найстарших і найбільших приватних клінік в Україні.


 Також Михайло Радуцький висловив свою думку щодо кандидатури можливого наступника пані Супрун, голови підкомітету комітету охорони здоров’я Верховної ради України, нашого земляка Костянтина Яриніча:


«Ми особисто знайомі і я дуже поважаю цю людину. Перше, що стосується пана Яриніча, це фахова людина і фаховий лікар. По-друге, це людина, яка пропрацювала у законотворчому напрямку як народний  депутат, що входить до профільного Комітету Верховної Ради. І по-третє, що мені найбільше подобається, це те, що Костянтин Яриніч поділяє таку ж думку як і я, про те, що потрібно будувати систему охорони здоров’я. Адже реформувати треба те, що є, а не те, чого давно вже нема. І ще одне, що я знаю про Костянтина Яриніча, це те, що це людина, яка не займається популізмом, на відміну, від багатьох інших».






3105Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: