Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/29/narodnii-deputat-kostjantin-jarinich-vidzvituvav-pro-rezultati-svoei-roboti.htm
новини, 29 січня 2019

Народний депутат Костянтин Яриніч відзвітував про результати своєї роботи (ВІДЕО)


Нещодавно у конференц-залі ПАО «НПП Радій» відбулася звітна презентація роботи народного депутата України Костянтина Яриніча - повідомляє "Кіровоград24".


«Допоки я є у Парламенті України, наш регіон буде лідером по забезпеченню охорони здоров`я. Я вважаю це своїм обов’язком. Здоров`я є пріоритетом для кожної людини та держави в цілому», - зазначив Костянтин Яриніч.


Основними напрямками роботи нардепа є програма йодовітамінизаціі, програма радіаційного захисту, дитячий проект «Здоровий зір», впровадження медичної реформи, робота з військовими, розвиток культури та освіта міста.


«Я був і залишаюсь відкритим для громади і для кожної людини. Намагаюсь охопити якомога більше проблем, які вимагають негайного вирішення та сподіваюсь на нашу командну спільну роботу і в подальшому», - сказав Костянтин Яриніч.


Нардеп зазначив, що основними напрямками роботи у подальшому буде боротьба за зменшення показників онкозахворюваності в області, для цього вже розроблена програма, залишається розгляд на засіданні уряду України, також впроваджуватиметься наступний етап програми йодовітамінизаціі жителів обласного центру.


3642Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

ЛЮДМИЛА 2 лютого 2019 15:11
0
СПАСИБО, НАДЕЕМСЯ, И ЖЕЛАЕМ В ДАЛЬНЕЙШЕМ УСПЕХОВ И ДОСТИЖЕНИЯ ПОСТАВЛЕННОЙ ЦЕЛИ!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: