Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/23/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-proveli-seminar-dlja-goliv-kvartalnih-komitetiv-schodo-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
новини, 23 січня 2019

У Кропивницькому рятувальники провели семінар для голів квартальних комітетів щодо правил пожежної безпеки


23 січня фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області та Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області провели семінарське заняття для голів квартальних комітетів Фортечного району обласного центру на тему: «Проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо попередження пожеж, загибелі та травмування людей на них». Мета семінару – навчити голів квартальних комітетів проводити грамотну профілактичну роботу із мешканцями приватного сектора, зокрема із непрацюючим населенням та категоріями громадян, які найбільш вразливі щодо нещасних випадків у побуті.


Рятувальники поінформували присутніх про основні причини виникнення пожеж у приватних будинках мешканців обласного центру: несправна або перевантажена електромережа, експлуатація несправних або саморобних побутових електроприладів, порушення правил експлуатації газового обладнання, печей, груб, камінів, систем індивідуального опалення, необережність під час паління або паління в ліжку. Крім того, була наведена статистика по Кіровоградській області та Кропивницькому щодо кількості, причин та наслідків пожеж, які трапляються майже щоденно.


На останок рятувальники роздали усім присутнім застережні листівки, у яких йдеться про правила безпеки життєдіяльності, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


   


669Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: