Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/23/nardep-kostjantin-jarinich-vidzvituvav-pro-rezultati-svoei-roboti.htm
новини, 23 січня 2019

Нардеп Костянтин Яриніч відзвітував про результати своєї роботи


Сьогодні, 23 січня, у конференц-залі ПАО «НПП Радій» відбулася звітна презентація роботи народного депутата України Костянтина Яриніча - повідомляє "Кіровоград24".


«Допоки я є у Парламенті України, наш регіон буде лідером по забезпеченню охорони здоров`я. Я вважаю це своїм обов’язком. Здоров`я є пріоритетом для кожної людини та держави в цілому», - зазначив Костянтин Яриніч.


Основними напрямками роботи нардепа є програма йодовітамінизаціі, програма радіаційного захисту, дитячий проект «Здоровий зір», впровадження медичної реформи, робота з військовими, розвиток культури та освіта міста.


«Я був і залишаюсь відкритим для громади і для кожної людини. Намагаюсь охопити якомога більше проблем, які вимагають негайного вирішення та сподіваюсь на нашу командну спільну роботу і в подальшому», - сказав Костянтин Яриніч.


Нардеп зазначив, що основними напрямками роботи у подальшому буде боротьба за зменшення показників онкозахворюваності в області, для цього вже розроблена програма, залишається розгляд на засіданні уряду України, також впроваджуватиметься наступний етап програми йодовітамінизаціі жителів обласного центру.



                      

1518Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: