Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/23/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-bezkoshtovno-zdobuti-odnu-z-topovih-tehnichnih-profesii.htm
новини, 23 січня 2019

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути одну з топових технічних професій


Оператор верстатів з програмним керуванням  –  затребувана, високооплачувана спеціальність у  сфері металообробки. Споріднені професії: токар, фрезерувальник, оператор автоматичних та напівавтоматичних ліній, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Оператор верстатів з програмним керуванням  забезпечує процес оброблення металевих деталей на верстатах з програмним керуванням. Сьогодні у безробітних є шанс здобути цю професію. 


З25 січня поточного рокуна базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за цією професією. Курс навчання триватиме 5 місяців.


Варто зазначити, що після закінчення навчання та отримання відповідного свідоцтва, значно розширюються можливості випускників щодо працевлаштування, оскільки підвищується їхня конкурентоспроможність на ринку праці, а кваліфікаційні якості – в більшій мірі відповідають вимогам роботодавця.


Умовами до направлення на навчання є:


-  повна загальна середня або професійно-технічна освіта;

-  повноліття (не менше 18 років);

-  медична довідка з допуском до професії.


Станом на 23 січня, у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 4 вакансії для операторівверстатів з програмнимкеруванням (усі на ПАТ «Гідросила») із заробітною платою у розмірі 7000 грн.


Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до базових центрів зайнятості.



1125Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: