Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/22/u-2018-rotsi-znaishli-robotu-blizko-1400-meshkantsiv-svitlovodschini.htm
новини, 22 січня 2019

У 2018 році знайшли роботу близько 1400 мешканців Світловодщини


З метою поглиблення співпраці служби зайнятості з роботодавцями щодо вирішення актуальних проблем ринку праці, інформування роботодавців про зміни в законодавстві про працю та зайнятість, реальну ситуацію на ринку праці можливості служби зайнятості підбору необхідних кадрів уСвітловодській міськрайоннійфілії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся День відкритих дверей для роботодавців - повідомляє Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


У рамках заходу відбулося засідання круглого столу за участі головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актівуправління Держпраці у Кіровоградській області Інни Кривенко.


Розпочав засіданнядиректор Світловодської міськрайонної філіїОлександр Сиромятнов, який повідомив інформацію про результати співпраці служби зайнятості із підприємствами міста та району. Так, минулорічвдалося працевлаштувати1395 осіб, у т. ч. 53– на нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного соціального внеску.До громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 758 громадян, професійним навчанням охоплено 308 осіб. «Цих результатіввдалося досягти лише завдякитісній взаємодії служби зайнятості та роботодавців міста та району», – зазначивО. Сиромятнов.


У свою чергу І. Кривенко ознайомила присутніх знаслідками недотримання роботодавцями законодавства про працю припрацевлаштуванні найманих працівників, штрафні санкції за використання нелегально найманих працівників. Також були наданні детальніроз’яснення щодо змін, які відбулись у системі фінансових санкцій за порушення трудового законодавства.


Під час засідання його учасники мали можливість обговорити усі проблемні питання, які виникають у процесі підприємницької діяльності, а також спільно відшукати шляхи їхнього вирішення.


Наприкінці зустрічі, учасники заходу дійшли висновку щодо продовження плідної співпраці у напрямку забезпечення місцевого населення роботою.Такожбуло досягнуто домовленостіщодо створення 4 нових робочихмісць для працевлаштування безробітних та 10 тимчасових робочих місць.



943Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: