Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/22/rjatuvalniki-kirovogradschini-zasterigajut-gromadjan-schodo-nebezpeki-perebuvannja-na-krizi-foto-.htm
новини, 22 січня 2019

Рятувальники Кіровоградщини застерігають громадян щодо небезпеки перебування на кризі (ФОТО)


Враховуючи високу ймовірність нещасних випадків на льоду, співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області вкотре застерігають громадян від необдуманих вчинків та нагадують правила безпечної поведінки на замерзлих водоймах, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 22 січня фахівці Служби порятунку провели відпрацювання замерзлих водойм у м. Мала Виска та смт Голованівськ. Під час профілактичної розмови було доведено до відома рибалок правила порятунку людини, яка провалилася під кригу. Кожному рибалці було вручено інформаційні листівки із правилами поведінки під час зимової риболовлі.


Також особливу увагу рятувальники приділили дітям, знаючи, що замерзла водойма – найкраще місце для ігор. Розповіли у присутності батьків про небезпеку, яка підстерігає дітей на кризі, про наслідки необережності та зухвалості, нагадали основні правила безпеки.


Шановні громадяни! Служба порятунку Кіровоградщини звертається до усіх жителів із закликом щодо утримання виходу на нестійкий лід, утворений на водоймах.


Пам’ятайте, що не варто ризикувати життям заради декількох годин втіхи!


         



1278Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: