Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/22/na-kirovogradschini-vid-pochatku-viborchoi-kampanii-do-politsii-nadiishlo-9-povidomlen-pro-porushennja.htm
новини, 22 січня 2019

На Кіровоградщині від початку виборчої кампанії до поліції надійшло 9 повідомлень про порушення


Про це повідомив заступник начальника Головного управління поліції області Олексій Ніколаєв. На теперішній час за 5 фактами, які було  зафіксовано у Кропивницькому, Світловодську та Знам’янці, перевірки вже закінчено - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Стосовно осіб складено адміністративні матеріали за ст. 212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) та 212-14 (порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) КУпАП.


«Ми готові оперативно реагувати на всі повідомлення громадян про порушення виборчого законодавства. В обласному главку відомства створено робочу групу у складі представників підрозділів превентивної діяльності, патрульної поліції та оперативних служб для вжиття відповідних заходів», - зазначив заступник очільника ГУНП в області Олексій Ніколаєв.



2888Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: