Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/01/22/kropivnitski-rjatuvalniki-vzjali-uchast-u-vidznachenni-dnja-sobornosti-ukraini-foto-.htm
новини, 22 січня 2019

Кропивницькі рятувальники взяли участь у відзначенні Дня Соборності України (ФОТО)


22 січня Україна відзначає День Соборності. 100 років минуло з Дня підписання Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки та 101 рік – від прийняття Четвертого Універсалу Української Центральної ради, який проголошував Українську Народну Республіку самостійною та суверенною державою, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


На відзначення пам’яті про славетне минуле України, про історичне возз’єднання українських земель в єдину, соборну, цілісну і недоторкану державу громадськість міста Кропивницького, молодь, представники обласної та міської влади взяли участь в урочистих заходах.


Управління ДСНС в області представили начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та особовий склад.


Так, відбулось покладання квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної сотні, урочиста хода до пам’ятників Великого Кобзаря та Володимира Винниченка – фундатора української державності, та тематичний мітинг, по завершенню якого усі охочі могли відвідати виставку, присвячену історії Державного герба України.


                     



1169Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: